x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

09 Apr 2008   •   00:00

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, spune că în ultimele şapte etape se va da o luptă de la zero între echipa sa şi Steaua: “Din păcate, Steaua ne-a ajuns la puncte în clasament. Nu trebuia să ajungem în situaţia asta, am avut un avans considerabil. E o luptă care începe de la zero între noi şi Steaua. Situaţia de acum trebuie să ne ambiţioneze şi să ne facă să jucăm mai bine”.

“Lupta începe de la zero”

 

 

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, spune că în ultimele şapte etape se va da o luptă de la zero între echipa sa şi Steaua: “Din păcate, Steaua ne-a ajuns la puncte în clasament. Nu trebuia să ajungem în situaţia asta, am avut un avans considerabil. E o luptă care începe de la zero între noi şi Steaua. Situaţia de acum trebuie să ne ambiţioneze şi să ne facă să jucăm mai bine”.

 

 

 

 

Ioan Andone: “Putem lua titlu la cinci puncte diferenţă”

 

 

Antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat ieri că formaţia sa poate cîştiga titlul la cinci puncte diferenţă de poziţia a doua, cu condiţia ca echipa sa să-şi revină: “Putem să ne distanţăm, dacă lucrurile sunt normale şi dacă noi jucăm. Nu mă interesează ce fac alţii”.

 

 

 

Liga 1, etapa 28

 

 

Azi

Ora 16:00 (Telesport)

“U” Cluj – “U” Craiova

Arbitri: Al. Deaconu – N. Meghşan, Cl. Tripa

Ora 16:45 (TVR 1)

FC Vaslui – Ceahlăul

Arbitri: S. Corpodean – Z. Szekely, I. Szekely

Ora 17:00 (Naţional TV)

Oţelul – Poli Timişoara

Arbitri: M. Martiş – A. Oniţa, Fl. Ungureanu

Ora 19:00 (Telesport)

Dacia Mioveni – Gloria Buzău

Arbitri: A. Constantin – M. Nagy, S. Caia

Ora 20:30 (Kanal D)

Dinamo – Pandurii

Arbitri: I. Ivan – Ed. Dumitrescu, S. Stoianof

Ora 20:30 (Antena 1)

Rapid – Poli Iaşi

Arbitri: S. Colţescu – D. Demetrescu,

Ad. Midişan


Mâine

Ora 16:00 (Telesport)

UTA – Farul

Ora 17:00 (Naţional TV)

Gloria Bistriţa – Steaua

Ora 20:30 (Kanal D)

FC Unirea – CFR Cluj

 

 

Clasament

 

 

1. CFR Cluj 44-21 59p

2. Steaua 34-14 59p

3. Rapid 40-23 49p

4. Dinamo 41-25 49p

5. Poli Timişoara 47-33 49p

6. FC Unirea 32-19 49p

7. FC Vaslui 38-25 41p

8. Gloria Bistriţa 28-32 36p

9. “U” Craiova 30-35 35p

10. Oţelul 34-44 33p

11. Pandurii 29-35 30p

12. Poli Iaşi 29-35 30p

13. Dacia Mioveni 23-34 28p

14. Gloria Buzău 26-45 27p

15. Farul 15-28 25p

16. UTA 23-35 23p

17. Ceahlăul 22-37 23p

18. “U” Cluj 28-43 20p

 

Etapa a 29-a. Sîmbătă (12 aprilie): “U” Craiova – Oţelul (16:30, Kanal D), Ceahlăul – Dacia Mioveni (18:30, Telesport), Poli Timişoara – Dinamo (20:30, Naţional TV); Duminică (13 aprilie): Farul – FC Vaslui (16:45, TVR 1), Poli Iaşi – UTA (17:30, Telesport), Pandurii – FC Unirea (18:30, Naţional TV), CFR Cluj – Rapid (20:30, Kanal D); Luni (14 aprilie): Gloria Buzău – Gloria Bistriţa (16:00, Telesport), Steaua – “U” Cluj (20:30, Antena 1).

 

 

 

Liga 2, etapa 24


 

 

Azi, ora 17:00


Seria I: CS Otopeni – CSM Focşani (11:00, Sport.ro), Petrolul Ploieşti – Dunărea Giurgiu (13:00, Sport.ro), FC Braşov – FCM Bacău (14:00, TVR 2), FC Botoşani – Intergaz Bucureşti (15:00), FCM Cîmpina – Progresul Bucureşti, Prefab Modelu – FC Săcele, Dinamo II Bucureşti – Delta Tulcea, Dunărea Galaţi – Concordia Chiajna, Sportul Studenţesc – Forex Braşov.

 

Seria a II-a: FC Bihor – Gaz Metan Mediaş (14:30, N24), Corvinul Hunedoara – FC Argeş, Minerul Lupeni – IS Cîmpia Turzii, Arieşul Turda – Liberty Oradea, FC Tîrgovişte – Mureşul Deva, FC Caracal – CFR Timişoara, Poli II Timişoara – CSM Rîmnicu-Vîlcea, Jiul Petroşani – FCM Reşiţa, Unirea Alba-Iulia – Drobeta-Turnu Severin.


 

 

PATINAJ. Cele două spectacole Kings on Ice, pe care violonistul Evdin Marton şi patinatorii Evgheni Pluşenko şi Surya Bonaly le vor susţine la 24 şi 25 aprilie la Sala Polivalentă din Bucureşti, au o producţie de peste 350.000 de euro. Veniţi în Bucureşti pentru o întîlnire cu presa, Evdin Marton şi Evgheni Pluşenko au declarat că sînt încîntaţi de revenirea în România, lansînd promisiunea unor spectacole “extraordinare”.

 

 

 

FC VASLUI. Fundaşul Silviu Bălace a anunţat ieri, după antrenamentul efectuat alături de echipa a doua, că intenţionează să părăsească clubul. “Vreau să plec de la Vaslui, pentru că aici nu se poate face performanţă. Voi aduna declaraţiile calomnioase făcute de Adrian Porumboiu prin care ne-a acuzat că nu ne-am fi apărat corect şansele în meciul cu Steaua”, a spus Bălace. Jucătorii Sorin Frunză, Silviu Bălace şi Dănuţ Sabou au fost trimişi la echipa a doua a clubului ca urmare a evoluţiilor slabe din ultimele jocuri şi a abaterilor disciplinare în privinţa vieţii extrasportive.

 

 

 

HANDBAL. Extrema Valentina Elisei Ardean va reveni pe teren după o pauză de cinci luni în meciul pe care Oltchim îl va juca azi cu Cetate Devatrans, în etapa a 18-a a Ligii I feminine. “Abia aştept să joc din nou şi sînt foarte bucuroasă. Pentru un sportiv, accidentările sînt cele mai grele momente. Sper să cîştigăm campionatul şi să merg la vară la JO”, a declarat handbalista, care nu a mai jucat de la 28 septembrie 2007, cînd a suferit o fractură de stres în Supercupa Europei.

 

 

 

JIUL. Managerul clubului din Petroşani, Ioan Sdrobiş, este dezamăgit de antrenorul stelist, Marius Lăcătuş, care l-a reclamat la Comisia de Disciplină pentru declaraţii calomnioase. “Am crezut că Marius Lăcătuş este bărbat, dar s-a dus repede să se plîngă la părinţi. Putea şi el să-mi dea o replică. Îmi pare rău, dar acesta este adevărul. Badea i-a salvat scăunelul de sub fund în minutul 92, cînd nu-l mai avea, şi i l-a pus la loc”, a spus Sdrobiş, care a fost supendat cinci etape de Comisia de Disciplină.

 

 

 

STEAUA. Sorin Ghionea a declarat că echipa sa are resurse nebănuite în acest final de sezon. “Scopul şi interesul nostru sînt să cîştigăm cît mai multe meciuri, dacă se poate pe toate, şi să ne bucurăm la final. E o senzaţie unică, de statisfacţie, după un sezon în care ai muncit enorm şi cred că merităm pe deplin să ne bucurăm la final. Avem resurse nebănuite pe final de sezon, sîntem mai concentraţi, mai obişnuiţi cu presiunea, ceilalţi de-abia acum încep să simtă efectele presiunii şi se vede”, a spus Ghionea.

 

 

 

POLI IAŞI. Antrenorul Ionuţ Popa spune că echipa sa nu este avantajată de faptul că partida cu Rapid se va juca fără spectatori. “Partida cu Rapid se anunţă a fi una foarte grea pentru noi. Mai puţin contează că se joacă fără suporteri sau cu suporteri. Rapidul e tot Rapid! Şi cu Ceahlăul a jucat tot cu porţile închise şi a cîştigat cu 5-1”, a spus Popa.

 

 

 

GLORIA BUZĂU. Tehnicianul Ştefan Stoica e de părere că nu este o tragedie dacă formaţia sa va pierde meciul de azi cu Dacia Mioveni, chiar dacă spune că punctele puse în joc sînt foarte importante. “Meciul cu Dacia Mioveni nu este unul decisiv, este unul în care punctele puse în joc contează foarte mult. Sigur că ar fi ideal să nu pierdem, dar nu o să facem o tragedie dintr-o eventuală înfrîngere. Nu e cazul să punem o presiune suplimentară”, a spus Stoica.

 

 

 

HOCHEI. Naţionala de hochei pe gheaţă a României a învins formaţia Israelului cu 13-0 (4-0, 5-0, 4-0), în prima zi a Campionatului Mondial, Divizia a II-a, Grupa A. În meciul disputat pe patinoarul “Vakar Lajos” din Miercurea-Ciuc, golurile echipei noastre au fost marcate de Petres (2), Borsos (2), Antal (2), Mihaly (2), Goga, Peter, Timaru, Virag şi Vargyas. Aseară România a jucat cu Serbia.

 

×
Subiecte în articol: sport steaua cluj gloria poli dacia mioveni