x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lavinia Tănasie, câștigătoarea turneului „Țiriac Foundation Futures 2024”

Lavinia Tănasie, câștigătoarea turneului „Țiriac Foundation Futures 2024”

de Alexandru Dănciulescu    |    14 Mai 2024   •   10:02
Lavinia Tănasie, câștigătoarea turneului „Țiriac Foundation Futures 2024”
Sursa foto: Facebook Ion Moldovan

Lavinia Tănasie este câștigătoarea turneului „Țiriac Foundation Futures 2024”, competiție la care participantele au obținut puncte WTA.

Tânăra jucătoare din România, în vârstă de 20 de ani, a obținut primul titlu ITF al carierei, câștigând finala jucată împotriva Karolei Bejenaru, cu scorul de 6-2 2-6 6-1.

Turneul a făcut parte din seria „Țiriac Foundation Futures”, organizat de fostul mare tenismen pentru sprijinirea tinerelor talente din România.

Meciurile s-au derulat în Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei din Capitală, fiind organizate pe terenurile „Tenis Club Galaxy”, club condus de fostul jucător din circuitul ATP și din naționala de Cupa Davis a României, Ionuț Moldovan.

„Sunt bucuros că am reușit să organizăm un turneu internațional, unde peste 60 de tinere jucătoare din România au avut șansa să adune puncte WTA. Îmi pare bine că o româncă, Lavinia Tănasie, a câștigat acest turneu. Vreau să menționez și că din cele opt jucătoare calificate în sferturi, șapte au fost tot românce. Acest lucru este un imbold pentru organizarea mai multor turnee similare în România.”, ne-a declarat Ionuț Moldovan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×