x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “Pentru noi, doar rezultatul este important”

“Pentru noi, doar rezultatul este important”

de Delia Gomoescu    |    03 Sep 2009   •   00:00
“Pentru noi, doar rezultatul este important”
Sursa foto: /AFP/MEDIAFAX

"Cocoşii" au un singur ţel înaintea confruntării de sâmbătă cu tricolorii lui Lucescu: să obţină cele trei puncte.



Majoritatea jucătorilor francezi sunt de acord că importantă este victoria şi mai puţin maniera în care îşi vor atinge obiectivul. "Lumea se plânge că echipa Franţei nu joacă spectaculos, dar toţi cei care intrăm pe teren vrem să câştigăm fiecare meci. Până la urmă, tot ce contează e rezultatul. Cel mai important lucru este să învingem şi să ne calificăm", a spus mijlocaşul lui Arsenal, Abou Diaby.

La rândul său, Lassana Diarra ar fi mulţumit ca francezii să înscrie un gol mai mult decât românii: "România formează un bloc compact, atletic, este o echipă bună. Dacă marcăm un gol mai mult decât adversarul e foarte bine. Meciurile mari sunt decise de un gol în plus, maximum două". La rândul său, selecţionerul Raymond Domenech crede că partida cu România va fi dificilă, pentru că băieţii lui Răzvan Lucescu nu au nimic de pierdut.

"Cu România nu va fi uşor. Pe undeva, sunt calmi. Şi-au schimbat antrenorul, şi asta creează întotdeauna un impact. Până la urmă, important e rezultatul, deci la final voi fi Dumnezeu sau diavol", a spus Domenech.

CATASTROFĂ
Şi mijlocaşul lui Chelsea Florent Malouda crede că Franţa se află într-o postură ingrată şi că este obligată să învingă sâmbătă la Paris. "Astăzi, dacă privim clasamentul grupei, putem spune că ne aflăm în dificultate. Aşa că va fi o catastrofă dacă nu vom învinge România. Totuşi, nu trebuie să ne pierdem dinainte încrederea în forţele noastre. Ştim ce potenţial avem şi nu trebuie să ne fie teamă", a spus Malouda.

Mijlocaşul francez a revenit în naţională la 12 august, la meciul cu I-le Feroe, după şapte luni de absenţă în urma unui conflict cu selecţionerul Domenech. "Acum, relaţiile dintre noi sunt bune. Dacă sunt aici înseamnă că am un rol important în echipă", a adăugat Malouda.

×
Subiecte în articol: sport franţa - românia