x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Iancu ameninta cu plecarea

Poli Timisoara - Iancu ameninta cu plecarea

de Daniel Stan    |    16 Oct 2006   •   00:00
Poli Timisoara - Iancu ameninta cu plecarea

Presedintele gruparii timisorene sustine ca, in proportie de 90%, firma Balkan Petroleum se va retrage de la Poli, dupa ce a considerat ca investitia de 20 de milioane de dolari a fost inutila. Dupa toate probabilitatile, Iancu se va indrepta catre Rapid.

Se anunta zile negre pentru formatia care visa sa intrerupa hegemonia echipelor din Capitala. "In proportie de 90% ma retrag de la Poli Timisoara, impreuna cu firma Balkan Petroleum", a declarat presedintele Marian Iancu.

HOTARAT. Oficial, plecarea lui Iancu ar fi cauzata de rezultatele neconcludente ale echipei din momentul in care a venit la echipa, cu doi ani in urma. "Perspectivele de a ajunge in varf sunt destul de sumbre si mi-am dat seama ca ne cheltuim banii de pomana. Am facut o analiza la nivelul companiei Balkan Petroleum si am hotarat sa ne retragem sprijinul financiar de la Poli Timisoara", a declarat Marian Iancu. Acesta a lasat de inteles totusi ca ruptura se va produce abia la finele turului de campionat, dar, in acelasi timp, nu exclude nici varianta incetarii imediate a colaborarii: "In momentul de fata intentionam sa renuntam in iarna, dar este posibil ca despartirea sa se produca mult mai devreme". Surse din club sustin insa ca Marian Iancu este deranjat de desele controale ale autoritatilor atat la firma "BkP", cat si personal.

RAPIDIST. Tot acest cutremur vine imediat dupa ce s-a vehiculat un posibil "transfer" la Rapid al actualului presedinte de la Poli, unde acesta este dorit mai ales de suporteri. "Da, recunosc ca sunt rapidist. Orice este posibil", a spus Iancu. Zilele trecute insa, principalul actionar al giulestenilor, George Copos, le-a raspuns fanilor ca dorinta lor de a-l vedea pe Marian Iancu in Giulesti este greu de indeplinit: "Conform legislatiei actuale din fotbal este imposibil ca o persoana sa detina actiuni la doua cluburi din aceeasi liga si, momentan, la Rapid posturile sunt acoperite". Totusi, unul din liderii fanilor giulesteni sustine ca Iancu si Copos ar fi discutat deja pentru o eventuala colaborare, insa numai dupa ce oficialul timisorean isi va rezolva situatia la Poli.

DECIZIE
"Am investit multe milioane de dolari, crezand ca putem face din Poli o echipa puternica si capabila sa opreasca suprematia echipelor bucurestene. Ne-am dat seama insa, dupa o discutie cu reprezentantii companiei Balkan Petroleum, ca acest vis al nostru e departe de a se indeplini. Desi intentionam sa ne retragem la sfarsitul turului, este posibil sa o facem mult mai repede. Sper insa sa ramanem cu o imagine buna dupa tot ce am facut la Timisoara" - Marian Iancu, presedinte Poli Timisoara

×
Subiecte în articol: sport poli iancu poli timisoara