x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Reţetă de event în stil italian

Reţetă de event în stil italian

de Dragos Stoica    |    28 Mai 2010   •   00:00
Reţetă de event în stil italian
Sursa foto: /Gsp/Intact Images

Doi ani le-au trebuit celor de la CFR Cluj să repete isprava din vara lui 2008, când ardelenii şocau realizând eventul, după 17 ani de la ultimul campionat câştigat de provincie în dauna Bucureştiului.



Gluma s-a îngroşat anul trecut, când Unirea Urziceni s-a mulţumit "doar" cu titlul, pierzând Cupa tot în favoarea CFR-ului, pentru ca anul ăsta dominarea să fie totală. Victoria de miercuri seară din ultimul act al Cupei României, 5-4 după penalty-uri cu FC Vaslui, a consfinţit dominarea fotbalistică a ardelenilor din ultimii ani.

Ca impresie, CFR a suferit mult miercuri. FC Vaslui a fost mult mai montată şi mai ofensivă, dar şansa le-a surâs elevilor lui Andrea Mandorlini, al cărui stil deprins în şcoala italiană pare să se fi transpus cu succes pe partitura de la CFR. La final, patronul vasluian Adrian Porumboiu a spus că formaţia sa nu trebuia să piardă.

"Cei de la Cluj nu sunt câştigători meritorii, pentru că nu au reuşit să se impună în timpul regulamentar de joc. Loviturile de la 11 metri nu s-au executat de unde trebuia, ci s-au executat de unde au vrut ei. Toţi jucătorii de la FC Vaslui au avut tăria de a rezista pe toată durata meciului. La loterie, din păcate, nu au avut noroc, iar Cupa se duce la Cluj. Noi am avut un joc mai bun şi cred că odată şi odată va ajunge Cupa şi în Moldova", a spus Porumboiu.

De partea cealaltă, Andrea Mandorlini a spus că l-a interesat rezultatul: "A fost un meci teribil, pe un teren foarte greu. Nu contează că n-am jucat frumos. Pentru mine este important să câştig, dar recunosc că Vasluiul a fost un adversar extrem de greu, atât în campionat, cât mai ales astăzi".

×
Subiecte în articol: sport cupa romaniei cfr cluj