x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Șapte sportivi vor reprezenta România la Campionatele Mondiale de Gimnastică artistică

Șapte sportivi vor reprezenta România la Campionatele Mondiale de Gimnastică artistică

22 Oct 2022   •   08:00
Șapte sportivi vor reprezenta România la Campionatele Mondiale de Gimnastică artistică

Șapte sportivi vor reprezenta România la Campionatele Mondiale de Gimnastică artistică. Competiția se desfășoară începând din 29 octombrie la Liverpool.

Potrivit Federației Române de Gimnastică, peste 400 de sportivi vor concura la M&S Bank Arena.

În competiția feminină, România va fi reprezentată de Ana Maria Bărbosu și de Andreea Preda, iar în întrecerea masculină echipa este formată din Andrei Muntean, Gabriel Burtanete, Robert Burtanete, Răzvan Marc și Roland Modoianu.

„Ana Maria Bărbosu și Andreea Preda vor concura în calificări în cea de-a doua subdiviziune, alături de gimnaste din Spania, Israel, Ecuador, Islanda, Thailanda și Venezuela. Ele vor începe competiția la paralele. La masculin, echipa României va concura în cea de-a 3-a subdiviziune, prima rotație la bară, alături de reprezentanții Spaniei, Japoniei, Ucrainei, și de sportivi din Lituania, India, Suedia și Bulgaria”, transmite FRG.

Gimnaștii români vor fi însoțiți de antrenorii Gina Gogean Groza, Lucian Sandu, Marius Berbecar, Marius Urzică și Gerard Speestra, arbitrii Angela Cacoveanu și Nicușor Pascu, cadrele medicale Lucian Nicolescu, Răzvan Spirescu și dr Mihai Râșcu. Corina Moroșan și Marcela Fumea vor fi team manager pentru delegația feminină, respectiv pentru cea masculină.

Delegația României va pleca spre Liverpool marți, 25 octombrie.

(sursa: Mediafax)

×