x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Simona Halep participă la „World Tennis League”

Simona Halep participă la „World Tennis League”

04 Oct 2022   •   15:15
Simona Halep participă la „World Tennis League”

Deși a anunțat că nu va putea participa la niciun turneu oficial în 2022, Simona Halep merge în luna decembrie la două turnee demonstrative. După cel din Africa de Sud, românca a fost anunțată ca participantă și la World Tennis League (WTAL), eveniment care va avea loc înainte de Crăciun, la Dubai.

Pentru Simona Halep va fi o oportunitate bună de a-și pregăti intrarea în noul sezon, după ce anunțase că anul acest nu va mai participa la nicio competiție oficială, în urma intervenției chirurgicale la nas pe care a suferit-o recent.

Alte vedete din tenis care și-au anunțat participarea la Dubai sunt Iga Swiatek, Novak Djokovic, Nick Kyrgios, Elena Rybakina și Alexander Zverev.

„Îmi place cel mai mult când tenisul conectează oamenii și când este un adevărat divertisment", a declarat Swiatek pentru site-ul evenimentului.

„Atunci când este combinat cu un spectacol și o muzică grozavă, este și mai bine, așa că acesta este motivul pentru care sunt încântată să particip la acest eveniment de pe final de an. Mă bucur că, împreună cu alți jucători de top, vom prezenta tenisul ca fiind distractiv pentru noi categorii de public. Abia aștept!"

„Acest nou eveniment este incitant, nu există nicio îndoială", a declarat Djokovic într-un comunicat al WTL.

„Îmi place la nebunie să joc în Dubai, am avut mult succes acolo de-a lungul anilor și mă bucur cu adevărat de fani. Este ceva diferit și va fi minunat să fac parte din el".

Simona Halep a confirmat și că a acceptat invitația de a participa la începutul lunii decembrie, alături de Martina Hingis, la turneul demonstrativ Africa Cares Tennis Challenge, din Africa de Sud.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: simona halep