x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Judgement Day, cel mai mare campionat de arte marţiale, în noiembrie la Bucureşti

Judgement Day, cel mai mare campionat de arte marţiale, în noiembrie la Bucureşti

de Mediafax    |    08 Oct 2011   •   09:22
Judgement Day, cel mai mare campionat de arte marţiale, în noiembrie la Bucureşti

Cea de-a VII-a editie a celui mai mare campionat international din lumea artelor martiale din Romania, Judgement Day, va avea loc in perioada 5-6 noiembrie, la Bucuresti, gazda evenimentului urmand sa fie Ciprian Sora.

Invitatii speciali la Judgement Day vor fi Brian Beck - fondatorul competitiei cu acelasi nume de origine britanica si Ashley Beck - multiplu campion mondial WAKO si cascador in jocuri video si filme precum Iron Man 2, Clash of the Titans, Narnia - Prince Caspian..

Competitia se va desfasura pe patru suprafete simultan si va contine urmatoarele probe :

Probele de lupte (kumite): Semi contact, Light contact, Light Kick, Team Fight, Knock Down, K1;

Sectiunea de forme (kata): Kata, Sincron Kata, Musical Forms (forme pe muzica);

Autoaparare (goshin-jitsu); Nunchaku; Stick Fight; Spargeri (Tameshiwari).

Judgement Day Romania se adreseaza tuturor practicantilor de arte martiale si kickboxing din toate colturile lumii, indiferent de stilul practicat, dar si tuturor fanilor acestui sport.

Acest campionat este infiintat in colaborare cu Academia Britanca de Arte Martiale (BMAA), Brian Beck - centura neagra 7 Dan si arbitru sef mondial la sectiunile Light Contact si Forme.

Brian Beck organizeaza competitia anuala Judgement Day UK unde se inregistreaza in fiecare an peste 1500 de participanti printre care si lotul Romaniei cu reprezentantii clubul Jissen Do condus de Adrian Dejanu.

Campionatul isi are originea in Marea Britanie, la Sheffield. Aici, Brian Beck, fondatorul BMAA si un mare nume in lumea WAKO (World Association of Kickboxing Organizations) a creat aceasta competitie adunand cele maiimportante categorii de kickbox.

×