x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi "Vă asigur că nu mi-am pierdut pofta de luptă". Lucian Bute are un nou antrenor. Cine este legendarul tehnician

"Vă asigur că nu mi-am pierdut pofta de luptă". Lucian Bute are un nou antrenor. Cine este legendarul tehnician

11 Sep 2014   •   20:11
"Vă asigur că nu mi-am pierdut pofta de luptă". Lucian Bute are un nou antrenor. Cine este legendarul tehnician
Sursa foto: "Vă asigur că nu mi-am pierdut pofta de luptă". Lucian Bute are un nou antrenor. Cine este legendarul tehnician

Boxerul român Lucian Bute, fost campion mondial la categoria supermijlocie, are un nou antrenor, legendarul Freddie Roach, care l-a pregătit, între alţii, pe celebrul pugilist filipinez Manny Pacquiao, a anunţat ziarul canadian La Presse, care adaugă că prima confruntare pe care o va conduce din colţul ringului Roach pentru Bute va fi pe 6 decembrie, la Centre Bell, din Melbourne, cu un adversar ce urmează a fi desemnat.

Lucian Bute s-a despărţit de fostul său antrenor, Stephan Larouche, în ianuarie anul acesta, după înfrângerea în faţa lui Jean Pascal, contractul cu Freddie Roach fiind, practic, un nou start pentru el, mai ales că tehnicianul a avut în grija sa şi alţi campioni mondiali pe lângă Pacquaio, Miguel Cotto numărându-se printre aceştia.

Fostul campion mondial s-a prezentat joi, în faţa presei canadiene, plin de optimism, notează La Presse, declarând, după ce l-a prezentat pe noul său îndrumător, că este 'gata să privească înainte, chiar cu entuziasm, la ideea de a reveni pe ring în viitorul apropiat. În cariera sa profesionistă, Bute are un palmares de 32 de victorii (24 înainte de limită), suferind şi 2 înfrângeri.

'Mi-am luat o pauză pentru a reflecta, am fost în România mai multă vreme, de aceea am fost atât de puţin prezent încă din luna martie. Vă asigur că nu mi-am pierdut pofta de luptă', a precizat Lucian Bute, adăugând că doreşte să redevină campion mondial.

×