x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA / “Trebuia să profităm”

STEAUA / “Trebuia să profităm”

de Marius Mihalcea    |    11 Mar 2009   •   00:00
STEAUA / “Trebuia să profităm”

Tehnicianul grupării din Ghencea, Marius Lăcătuş, regretă paşii greşiţi făcuţi de echipa sa în retur, în condiţiile în care Dinamo şi Unirea Urziceni s-au încurcat la rândul lor.



Steaua nu a câştigat nici unul dintre cele două meciuri disputate în partea a doua a campionatului. Acesta este principalul motiv pentru care jocul “roş-albaştrilor” scârţâie din toate încheieturile, crede Marius Lăcătuş. “Toată atmosfera creată în jurul Stelei cântăreşte şi apasă destul de greu pe umerii unora dintre jucătorii mei, care astfel nu se mai exprimă la un nivel foarte ridicat. Când îţi este teamă, te ascunzi, nu încerci nimic şi nu ai reuşite, atunci nici jocul nu merge”, a spus “Fiara” care, în ciuda faptului că Steaua este abia pe locul şase, la nouă puncte în spatele liderului Dinamo şi cu şase mai puţine decât ocupanta locului secund în ierarhia la zi a Ligii 1, Unirea Urziceni, nu şi-a pierdut optimismul: “Păi ce, s-a terminat cumva campionatul?! Mai sunt 15 etape de jucat, abia la final vom trage linie şi vom vedea dacă este cazul să ne fie ruşine de locul ocupat în clasament sau nu”.

Lăcătuş nu şi-a putut ascunde însă regretul pentru faptul că echipa sa nu a cucerit mai multe puncte în retur: “E păcat că nu am ştiut să profităm de faptul că Dinamo a făcut egal la Mediaş, că Urziceniul a înregistrat două remize...”. Altfel, în vreme ce la şedinţa de pregătire de ieri a luat parte şi Mihăiţă Pleşan, refăcut după accidentarea suferită în cantonamentul din Turcia, fundaşul Lucian Filip s-a ales cu o disjuncţie şi va lipsi de pe teren cel puţin trei săptămâni.

×
Subiecte în articol: sport