x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua: Veşti bune din Irlanda

Steaua: Veşti bune din Irlanda

de Marius Mihalcea    |    13 Aug 2009   •   00:00

St. Patrick's, adversara "roş-albaştrilor" din play-off-ul Europa League, a pierdut marţi seară, pe teren propriu, scor 0-2, meciul din campionatul intern cu deţinătoarea titlului în Irlanda, Bohemians Dublin.



Partida a contat pentru etapa a 24-a a campionatului Irlandei, iar în urma acestui rezultat St. Patrick's, care are un meci disputat, a rămas pe poziţia a 7-a, cu 26 de puncte, la tot atâtea distanţă faţă de liderul Bohemians. Managerul lui St. Patrick's, Jeff Kenna, a folosit marţi seară următorul "11": Rogers - Gavin, Harris, Partridge, Stevens - Ryan, Lynch, Bryne ('62 Quigley), Cawley ('62 Dempsey) - Guy, Fitzpatrick ('76 Leech).

Golurile întâlnirii au fost înscrise de Oman ('29, '71). "Sunt foarte dezamăgit de faptul că am pierdut în faţa propriilor suporteri, mai ales că am primit cele două goluri din faze fixe. În perspectiva «dublei» cu Steaua din play-off-ul Europa League, care este o provocare imensă pentru noi, fiindcă întâlnim un adversar foarte tare, sunt însă mulţumit că ne-am mişcat bine, e un lucru încurajator. Cred că jucătorii sunt pregătiţi din punct de vedere fizic pentru disputa cu Steaua, dar important este să fie pregătiţi şi mental. Am cules ceva date despre Steaua, dar săptămâna aceasta vom aprofunda", a declarat Jeff Kenna.

Steaua şi St. Patrick's se vor întâlni prima dată la Bucureşti, la 20 august, într-un joc care se va disputa cu porţile închise, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, în Irlanda.

×
Subiecte în articol: sport