x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport U CRAIOVA: Test cu nemţii de la Burghausen

U CRAIOVA: Test cu nemţii de la Burghausen

de Marius Mihalcea    |    09 Iul 2009   •   00:00

Jucătorii lui Daniel Mogoşanu vor susţine astăzi prima partidă de verificare din cadrul stagiului de pregătire de la Kaprun în compania unei formaţii din liga a 3-a germană.



Din cauza întârzierii de două ore cu care delegaţia Universităţii a ajuns în Austria, antrenorul Daniel Mogoşanu a fost nevoit să sară peste şedinţa de pregătire din cursul serii zilei de marţi, însă nu şi-a mai scutit elevii de efort ieri, când a programat două antrenamente. Ambele au avut caracter preponderent fizic, la cel de dimineaţă mingea lipsindu-le cu desăvârşire lui Florin Costea şi compania.

Jucătorii olteni vor face însă cunoştinţă cu obiectul muncii astă seară, de la ora 19:00, când vor disputa şi primul amical din cadrul cantonamentului de la Kaprun. Adversara "alb-albaştrilor" va fi formaţia germană SV Wacker Burghausen, care activează în liga a treia. Alte două meciuri de verificare pe care oltenii le vor susţine în Austria, ambele deja perfectate, sunt cu Lazio Roma, echipă la care evoluează românul Ştefan Radu, şi Swindon Town. În total, jucătorii lui Mogoşanu vor disputa la Kaprun opt meciuri amicale, restul adversarilor nefiind încă stabilit.

×
Subiecte în articol: sport