x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Premieră în România. Societatea Studenților în Medicină din București a organizat prima gală pentru viitorii medici

Premieră în România. Societatea Studenților în Medicină din București a organizat prima gală pentru viitorii medici

de Redacția Jurnalul    |    09 Mai 2023   •   18:00
Premieră în România. Societatea Studenților în Medicină din București a organizat prima gală pentru viitorii medici

Societatea Studenților în Medicină din București și-a premiat studenții și colaboratorii, în cadrul Galei Societății Studenților în Medicină, organizata pe 8 mai, primul eveniment de acest gen. În acest an, Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a fost partener al galei organizate luni, 8 mai și a oferit un premiu pentru activitatea științifică a celui mai implicat student în proiectele de profil medical.

Gala s-a ținut în prezența a 170 de participanți, din care 40 au fost medici-profesori ai Universității de Medicină Carol Davila și au fost premiați studenții și colaboratorii SSMB.  Asociația studențească, cea mai mare din România, cuprinde 3000 de membri, studenți din toți anii, dintre care, cel puțin 600 de tineri desfășoară diferite proiecte în domeniul medical.  

Potrivit organizatorilor, Societatea Studenților în Medicină din Bucureşti, încă de la înființarea sa în 1875, a reprezentat „o comunitate de studenți consolidată de valori comune, ce şi-au dorit să se implice activ în dezvoltarea mediului academic din care făceau parte. În acest scop, de-a lungul celor 148 de ani de existență, au fost înființate numeroase proiecte, dezvoltate inițiative şi formate multiple parteneriate, alături de colaboratori cu viziuni comune”.

×