x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Universități cunoscute din Europa și SUA își vor prezenta oferta educațională la București

Universități cunoscute din Europa și SUA își vor prezenta oferta educațională la București

05 Oct 2017   •   20:20
Universități cunoscute din Europa și SUA își vor prezenta oferta educațională la București

University College London, Imperial College London şi alte peste 120 de universităţi îşi vor prezenta oferta educaţională sâmbătă şi duminică la Bucureşti în cadrul celei de a XXI-a ediţie a RIUF - The Romanian International University Fair.

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, la eveniment vor participa peste 120 de expozanţi din ţări precum Marea Britanie, Olanda, SUA, România, Germania, Elveţia, Austria, Franţa, Danemarca, Spania.

"Universităţile prezente vor pune la dispoziţia participanţilor informaţii despre peste 9.000 de programe de licenţă, masterat şi doctorat din peste 15 domenii de activitate, printre care economie, business, marketing, IT & Computer Science, arte, ştiinţe sociale, inginerie, medicină sau drept. Număr record de universităţi aflate în top 100 mondial din Marea Britanie, Olanda şi Germania. În acest weekend, târgul internaţional de universităţi RIUF aduce în acelaşi loc reprezentanţii a 56 de universităţi din Marea Britanie, 10 universităţi din Germania şi 20 de instituţii educaţionale din Olanda", se arată în comunicat.

RIUF YouForum va include sesiuni de discuţii şi ateliere practice cu oamenii din spatele celor mai apreciate branduri din România şi din străinătate, printre care şi Times New Roman, Google, Zăganu, Noaptea Târziu.

Prin intermediul conferinţei RIUF YouForum, tinerii pot afla ce carieră sau program de studiu li se potriveşte, inspirându-se de la invitaţi din domeniul IT, business, marketing şi publicitate, management sau televiziune. În plus, participanţii pot interacţiona direct cu reprezentanţii celor mai căutate universităţi din România şi din străinătate şi pot participa la peste 20 de prezentări ale programelor de studiu şi instituţiilor educaţionale prezente la RIUF.

"Sesiunile de discuţii vor pune accent pe educaţie nonformală, tehnologie, industrii creative, business, avantaje şi dezavantaje ale studiilor în România şi în străinatate. Pe de altă parte, atelierele practice vor trata subiecte precum public speaking, creativitate, gaming, branding personal sau vlogging. Cei interesaţi de studiul în România sau în străinătate se pot înregistra online la RIUF - The Romanian International University Fair pe www.riuf.ro", precizează comunicatul citat.

Ediţia de toamnă a RIUF are loc şi la Timişoara, pe 10 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri - CRAFT, precum şi la Iaşi pe 12 octombrie, la Palas Congress Hall. AGERPRES

×
Subiecte în articol: oferta educationala