x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Avion deturnat în Cipru: piratul aerului a fost arestat

Avion deturnat în Cipru: piratul aerului a fost arestat

29 Mar 2016   •   14:57
Avion deturnat în Cipru: piratul aerului a fost arestat

Individul care a deturnat în Cipru un avion al companiei EgyptAir a fost arestat marţi şi cel puţin alte patru persoane, din cele şapte rămase la bord, au părăsit marţi după-amiază aparatul de zbor, transmite AFP.

Piratul aerului a ieşit din avion cu mâinile ridicate, a transmis şi Reuters.
Trei persoane au coborât pe scara mobilă, în timp ce o a patra a fost văzută ieşind printr-un hublou al cabinei de pilotaj a avionului Airbus aflat pe aeroport.

Ministrul egiptean al aviaţiei civile, Cherif Fathy, a anunţat anterior că piratul aerului ţinea ostatici încă trei membri ai echipajului, un ofiţer de securitate şi trei pasageri.

Este vorba de pilot, copilot, o stewardesă, un ofiţer de securitate de la EgyptAir şi trei pasageri, a precizat ministrul egiptean în cadrul unei conferinţe de presă. Anterior, ministrul a dat asigurări că la bordul avionului au rămas patru pasageri străini şi echipajul, după ce piratul a eliberat majoritatea dintre cei 55 de pasageri aflaţi la bordul avionului, corectând o cifră precedentă care anunţa 81 de persoane la bord, în afară de echipaj. AGERPRES

×
Subiecte în articol: avion deturnat pirat al aerului cipru