x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Baiat de noua ani, inchis intr-o cusca si aruncat in lac pentru furt

Baiat de noua ani, inchis intr-o cusca si aruncat in lac pentru furt

15 Mar 2015   •   12:06
Baiat de noua ani, inchis intr-o cusca si aruncat in lac pentru furt

Un baietel de noua ani a fost inchis intr-o cusca timp de o zi, dupa care a fost aruncat in apele unui lac, drept pedeapsa pentru faptul ca a fost prins furand.

Intamplarea a avut loc intr-un sat din China, unde, dupa ce l-au descoperit pe hotul care le fura banii, localnicii au considerat ca este cazul sa il pedepseasca exemplar, pentru a-i pune pe ganduri pe cei care se vor incumeta sa procedeze la fel.

Baiatul a fost nevoit sa stea inchis mai bine de 24 de ore intr-o cusca , dupa care a fost aruncat in apele unui lac de mica adancime, unde a trebuit sa suporte insultele pe care i le-au strigat satenii.
"Stiam cu totii ca exista un hot in sat care fura oua, legume si in unele ocazii chiar bani. Cand a fost prins, am gasit sub patul din camera lui un borcan plin cu bani, rodul furtisagurilor sale. Am hotarat ca are nevoie de o lectie care sa-l invete ca nu este bine sa furi", a declarat unul din localnici pentru media.
Pedeapsa aplicata copilului a incetat doar in momentul in care familia sa a alertat politie, care l-a scos, tremurand si plangand, din apele reci ale lacului.

Toata intamplarea a generat dezbateri intense pe site-urile de socializare chinezesti, intre cei care considera pedeapsa corecta, iar altii ii acuza pe sateni de acte de cruzime.

■ Mesajul SURPRINZATOR al unui homeless, adresat celui caruia ii sparsese masina!

×