x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe „Nu există niciun indiciu de activitate extraterestră!”, susține Casa Albă, după doborârea obiectelor zburătoare din ultimele zile

„Nu există niciun indiciu de activitate extraterestră!”, susține Casa Albă, după doborârea obiectelor zburătoare din ultimele zile

de Redacția Jurnalul    |    14 Feb 2023   •   11:49
„Nu există niciun indiciu de activitate extraterestră!”, susține Casa Albă, după doborârea obiectelor zburătoare din ultimele zile
Sursa foto: Hepta

Casa Albă susține că dispozitivele aeriene, care au fost doborâte recent de aviația americană, nu au o origine extraterestră.

Karine Jean-Pierre, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, a afirmat că „nu există niciun indiciu de activitate extraterestră”, după seria de obiecte zburătoare neidentificate, care au fost doborâte de armata americană, informează AFP.

„Ştiu că au existat întrebări şi îngrijorări în legatură cu acest subiect, dar nu există niciun indiciu de extratereştri sau activităţi extraterestre, legate de aceste doborâri recente!”, a spus Karine Jean-Pierre.

Șeful Comandamentului de Apărare Aerospaţială al SUA (NORAD), generalul Glen VanHerck, susținea, cu două zile în urmă, referindu-se la recenta serie de obiecte neidentificate doborâte de avioanele de luptă americane, că nu poate exclude alte explicații sau prezența extratereștrilor.

Întrebat dacă exclude posibilitatea unei origini extraterestre a celor trei obiecte zburătoare doborâte, generalul VanHerck a mărturisit că nu exclude nicio variantă. „Comunitatea de informaţii şi de contrainformaţii să stabilească asta. Eu nu am exclus nimic!”, a spus el.

VanHerck a făcut aceste comentarii într-un briefing la Pentagon, după ce un avion F-16 al forţelor americane a doborât un obiect zburător octogonal deasupra lacului Huron, la graniţa dintre SUA şi Canada.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: casa alba activitate extraterestră