x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O companie aeriană din Maroc anulează zborurile fanilor la CM, invocând restricțiile impuse de Qatar

O companie aeriană din Maroc anulează zborurile fanilor la CM, invocând restricțiile impuse de Qatar

de Redacția Jurnalul    |    14 Dec 2022   •   21:00
O companie aeriană din Maroc anulează zborurile fanilor la CM, invocând restricțiile impuse de Qatar

Compania aeriană națională a Marocului a anunțat că anulează toate zborurile pe care le avea programate pentru miercuri pentru a transporta suporterii la Doha pentru semifinala Campionatului Mondial, invocând restricțiile impuse de autoritățile qatareze. Maroc întâlnește Franța în seminfinale.

„Ca urmare a ultimelor restricții impuse de autoritățile din Qatar, Royal Air Maroc regretă să informeze clienții cu privire la anularea zborurilor lor operate de Qatar Airways”, a transmis compania aeriană într-o declarație trimisă prin e-mail și citată de Reuters.

Biroul internațional de presă al guvernului din Qatar nu a răspuns solicitărilor de a transmite reacții.

Royal Air Maroc declarase anterior că va pune la dispoziție 30 de zboruri suplimentare pentru a-i ajuta pe fani să ajungă în Qatar pentru meciul de miercuri seară din semifinala cu Franța, dar marți o sursă de la o agenție de turism RAM a declarat că au fost programate doar 14 zboruri.

Anularea celor șapte zboruri programate pentru miercuri înseamnă că RAM a putut efectua doar cele șapte zboruri de marți, lăsându-i pe fanii care își rezervaseră deja bilete la meci sau camere de hotel în imposibilitatea de a călători.

RAM a declarat că va rambursa biletele de avion și și-a cerut scuze clienților.

Purtătorul de cuvânt al RAM nu a răspuns solicitării Reuters de a comenta situația. Nici Qatar Airways nu a răspuns solicitării de a comenta problema apărută.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: companie aeriana campionat mondial