x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Emoționant! Un copil de 11 ani a publicat o carte despre procesarea durerii și a anxietății

Emoționant! Un copil de 11 ani a publicat o carte despre procesarea durerii și a anxietății

de Redacția Jurnalul    |    25 Apr 2023   •   11:00
Emoționant! Un copil de 11 ani a publicat o carte despre procesarea durerii și a anxietății
Sursa foto: Twitter @Varner_Vikings

Un copil de 11 ani din Georgia a publicat o carte despre procesarea durerii și a anxietății, după ce a confecționat, în urma unui proiect școlar, 20.000 de brățări pentru a-i ajuta pe oamenii anxioși.

Ta'kari Tatum, un elev de clasa a cincea din Georgia, a povestit că și-a pierdut bunicul în timpul pandemiei. Elevul de clasa a cincea a publicat o carte, intitulată "Snap It", despre cum și-a procesat durerea după ce bunicul și mătușa sa au murit în timpul pandemiei.

Cartea se bazează pe campania de brățări de succes pe care a început-o după ce un profesor i-a repartizat proiecte de servicii comunitare. El a confecționat brățări din cauciuc pe care oamenii le pot rupe atunci când se simt anxioși sau stresați, iar de atunci a împărțit 20.000 de brățări, relatează 11Alive.

"Cartea mea este o continuare pentru a le spune oamenilor că sănătatea mintală contează și că este un lucru serios prin care trece aproape toată lumea", a declarat Tatum pentru NBC: https://twitter.com/Varner_Vikings/status/1623005589801426944/photo/1

Profesoara sa, Laurie Mendenhall, a declarat pentru 11Alive că Tatum este "inspirația" ei: "A fost incredibil să văd cum a luat cea mai grea perioadă din viața lui și a făcut ceva bun și cu impact din ea".

Tatum a înființat o organizație numită "The Rubber Band Mentality" și a fost numit elevul premiat al anului în Georgia pentru elevul cel mai dotat din clasele primare.

"Am văzut cât de multe personalități ale colegilor de clasă s-au schimbat din cauza COVID și a faptului că au fost în carantină", a scris el pe o campanie GoFundMe.

Tatum a adăugat: "Vreau ca oamenii să știe că nu sunt singuri și că există mult ajutor pentru toată lumea".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copil carte