x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Discutii nationale pentru incompetenta

Discutii nationale pentru incompetenta

07 Feb 2005   •   00:00

Liderul Partidului Conservator din Canada, Stephen Harper, a anuntat recent ca formatiunea condusa de el va organiza o serie de consultatii nationale in cadrul carora se va discuta despre problemele majore ale sistemului federal al imigratiei.

ANCA ALEXE

ESEC. Judy Sgro, fostul ministru canadian al Imigratiei
Potrivit acestuia, sistemul are nevoie de o examinare mai atenta, in urma controverselor starnite de fostul ministru al Imigratiei, Judy Sgro, care a acordat permis de rezidenta unei dansatoare exotice din Romania.

Fostul ministru a demisionat din functie la inceputul acestei luni, pentru a putea lupta pentru planurile sale.

Oficialul a promis ca va ajuta un patron de pizzerie pentru a nu fi deportat in schimbul livrarii mancarii gratuite pentru staff-ul electoral.

"Toamna aceasta a fost dominata nu numai de controversele pe care le-a starnit Judy Sgro, dar si de faptul ca politica cu privire la imigratie a fost complet data peste cap. A fost o dovada de incompetenta si, in unele cazuri, termenul de imigratie a devenit o unealta politica pentru Guvern", a spus Harper.

"Judy Sgro a declarat ca liderul Partidului Conservator nu are nici o legatura cu acest sistem si ca nu este capabil sa-i inteleaga pe imigrantii care au inceput sa impanzeasca Canada. In opinia mea, Harper a demonstrat ca stie despre ce e vorba in momentul in care a afirmat ca sistemul trebuie examinat cu atentie", a afirmat Joe Volpe, noul ministru al Imigratiei.
×
Subiecte în articol: diaspora