x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Viața bate filmul! Doi gemeni despărțiți la naștere s-au cunoscut din greșeală în autobuzul care-i ducea la școală

Viața bate filmul! Doi gemeni despărțiți la naștere s-au cunoscut din greșeală în autobuzul care-i ducea la școală

de Redacția Jurnalul    |    22 Feb 2024   •   20:25
Viața bate filmul! Doi gemeni despărțiți la naștere s-au cunoscut din greșeală în autobuzul care-i ducea la școală
Sursa foto: Facebook

Mario și Carlo, născuți la Bari, Italia, în 1963, au fost separați la naștere și adoptați de două familii diferite. 13 ani mai târziu, cei doi s-au regăsit din pură întâmplare în autobuzul spre școală, descoperind că sunt gemeni. Astăzi, când au 60 de ani, încă își caută mama.

În 1976, Mario lua autobuzul către școală în fiecare dimineață, în timp ce Carlo aștepta același autobuz într-o altă stație, la 10 kilometri distanță.

Cei doi, fără să știe de legătura de sânge care îi unește, au devenit din ce în ce mai apropiați, până în ziua în care au descoperit că sunt frați.

„Când tatăl meu l-a văzut pe Carlo la noi acasă a înțeles totul”, a declarat Mario pentru Telebari. „Când mama adoptivă a lui Carlo a murit, familia mea l-a invitat la masă. Acolo ne-au spus adevărul: sunteți gemeni, fii ai aceleiași femei. V-au separat în leagăn”.

După reuniunea neașteptată, Mario și Carlo au încercat să-și refacă istoria. Pare că mama lor biologică era o fată nobilă care a plătit pentru a șterge urmele nașterii.

„Astăzi, ca tată a doi copii și bunic, aș vrea să o îmbrățișez și să găsesc răspunsuri", spune Mario, care a lansat și un apel pe rețelele de socializare pentru a o găsi pe femeia care le-a dat naștere lui și fratelui său Carlo.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: gemeni regasire autobuz