x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Italia - Romănii, ameninţaţi

Italia - Romănii, ameninţaţi

de Carmen Plesa    |    08 Oct 2007   •   00:00

O scrisoare ajunsă prin e-mail la sfărşitul săptămănii trecute la Asociaţia Romănilor din Italia (ARI) ii ameninţă pe imigranţii romăni, dar şi pe reprezentanţii diplomatici ai Romăniei in Italia.

MESAJUL. "Atenţie la spate, pentru că avem destule gloanţe şi bombe pentru voi. Ajunge, dacă voi credeţi că instituţiile noastre vor continua să vă protejeze, nu va fi de ajuns. Atenţie vouă, cei de la Ambasadă, atunci cănd se vor indepărta pentru căteva minute patrulele, vă vom arunca in aer, nemernicilor! O să vedeţi cu căţi morţi o să se lase. V-a plăcut să faceţi tot ce aţi vrut? Nici măcar conaţionalii voştri din penitenciare nu sunt la adăpost. Puneţi-i să vă spună ce se vorbeşte printre deţinuţi", se arată in mesajul de ameninţare.

TRASEU. Scrisoarea a ajuns şi la reprezentanţele diplomatice ale Romăniei din Italia. Radu Horumbă, insărcinatul cu afaceri al ambasadei noastre de la Roma, a confirmat pentru Realitatea TV primirea mesajului de ameninţare şi a precizat că nu e primul de acest fel.

×
Subiecte în articol: diaspora