x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Justin Bieber, eliberat pe cauţiune. Idolul adolescenţilor, participant la curse ilegale de maşini, beat şi drogat

Justin Bieber, eliberat pe cauţiune. Idolul adolescenţilor, participant la curse ilegale de maşini, beat şi drogat

24 Ian 2014   •   09:10
Justin Bieber, eliberat pe cauţiune. Idolul adolescenţilor, participant la curse ilegale de maşini, beat şi drogat

Justin Bieber, idolul adolescenţilor, a fost arestat joi la Miami pentru conducere periculoasă şi în stare de ebrietate, la volanul unui Lamborghini decapotabil. Este cel mai recent incident pe care tânărul cântăreţ canadian îl are cu justiţia americană, dintr-un lung şir care pare a nu se mai sfârşi.

"Bieber a fost arestat la 04.11 dimineaţa, în timp ce participa la o cursă ilegală de maşini într-o zonă rezidenţială din Miami Beach", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei. Şeful poliţiei din Miami Beach, Raymond Martinez, a precizat la o conferinţă de presă că solistul de 19 ani a avut un comportament incoerent şi nu avea permis de conducere valabil. De la poliţie a fost transferat la închisoare, fiind apoi prezentat în faţa unui judecător, care a fixat cauţiunea la 2.500 dolari. Suma a fost rapid plătită de apropiaţi ai cântăreţului, care a fost eliberat imediat.

Poliţia a făcut publică fotografia făcută artistului la comisariatul local în care Bieber apare zâmbind, în uniforma portocalie de deţinut.

Potrivit raportului poliţiei, prezentat în presa americană, testul de alcoolemie efectuat s-a dovedit a fi pozitiv, iar Justin Bieber avea "faţa roşie, ochii injectaţi, iar respiraţia îi mirosea a alcool". Raymond Martinez a spus că interpretul canadian "a declarat că a consumat alcool, a fumat canabis şi a luat medicamente", adăugând că nu a fost cooperant în momentul arestării.

La cursa de maşini ilegală participa, la volanul unui Ferrari roşu, şi tânărul rapper californian Khalil Amir Sharieff, a scris poliţia pe contul său de Twitter. În raportul poliţiei se menţionează că Justin Bieber conducea cu 95 km/h, viteză de două ori mai mare decât cea permisă în respectiva zonă rezidenţială.

×