x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Maradona acuzat de viol la un an de la deces: "Mi-a acoperit gura..."

Maradona acuzat de viol la un an de la deces: "Mi-a acoperit gura..."

23 Noi 2021   •   16:38
Maradona acuzat de viol la un an de la deces: "Mi-a acoperit gura..."
Sursa foto: Hepta

Mavys Alvarez, 37 de ani, a dezvăluit că a fost violată de Maradona pe când avea 16 ani. De la moartea unuia dintre cei mai mari şi controversaţi fotbalişti ai lumii, Diego Maradona, se împlineşte un an pe 25 noiembrie.

Mavys Alvarez susţine că, deşi a avut o relaţie consensuală cu Maradona, într-una dintre ocazii acesta a violat-o. Cei doi s-au întâlnit în Cuba, acolo unde starul argentinian se afla internat într-o clinică de reabilitare, din cauza consumului de droguri. “Mi-a acoperit gura, m-a violat, şi am încetat să mai fiu inocentă, totul îmi fusese furat”, a spus, într-o conferinţă de presă, Alvarez. Ea avea 16 ani, iar Maradona 40.

Motivul pentru care Mavys Alvarez spune că nu a vrut să facă public evenimentul tragic din viaţa ei a fost prietenia pe care Maradona o avea cu fostul lider cubanez, Fidel Castro. I-a fost teamă pentru ea şi pentru familia ei.

Ea a depus mărturie la Ministerul de Justiţie din Argentina împotriva anturajului lui Maradona, mărturie legată de ceea ce a trăit la 16 ani. Ea a adus, în sprijinul ideei că ar fi fost apropiată de Maradona, o serie de fotografii care-i înfăţişează pe cei doi alături de Fidel Castro, printre alţii.

Nici guvernul cubanez, nici Matias Morla, avocatul lui Maradona când acesta trăia, nu au oferit vreo declaraţie referitoare la cele susţinute de Mavys Alvarez.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: diego maradona