x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Metoda kamikaze online

Metoda kamikaze online

25 Iun 2005   •   00:00
Metoda kamikaze online

Pe un site romanesc, administratorul respectivei pagini web ofera sfaturi unice pentru romanii dornici sa ajunga la munca in Spania.

Principala metoda recomandata de administrator e... Metoda Kamikaze.

"Pentru aceasta metoda iti trebuiesc cam 1.000 euro. Ce trebuie sa faci:

1Cumperi un dictionar roman-spaniol (costa in jur de 200 mii)

2Inveti cuvintele de baza, faci un CV cat mai detaliat in spaniola (spaniola se aseamana foarte mult cu romana, asa ca nu o sa fie foarte greu)

3Cumperi un bilet DUS-INTORS Bucuresti - Madrid

4Odata ajuns in Madrid, te duci in gara Mendez Alvaro, e simplu de gasit. De obicei, toate autocarele care fac ruta Bucuresti - Madrid au ca destinatie in Spania aceasta gara

5Dupa ce ai ajuns in gara te uiti atent in sala de asteptare la fetele oamenilor, le observi miscarile, trasaturile. Practic e imposibil ca printre ei sa nu dai peste un roman, intrebi de cazare pe o perioada de 1 luna, trebuie sa te coste intre 85-200 euro pe luna, la care se mai pot adauga inca 50 euro pentru lumina telefon etc., daca nu gasesti nici un roman care sa te ajute in legatura cu cazarea te plimbi pe strada si pe stalpi o sa gasesti afise in care se gasesc camere de inchiriat. Unele afise sunt in limba romana. Nu prea este recomandat sa inchiriezi o camera de la un roman, pentru ca pretul este mai mare (EXPLICATIE: pentru ca un roman inchiriaza o casa cu 600 euro pe luna si el la randul lui inchiriaza camera cam cu 200 euro daca casa are 5 camere si inchiriza 4, deja iese in castig ) ... @ (material preluat de pe site-ul www. romaniinspania.3xforum.ro).

LINK-URI UTILE
×
Subiecte în articol: diaspora