x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie a murit după ce s-a înecat cu prăjitura națională a Australiei de ziua națională a țării

O femeie a murit după ce s-a înecat cu prăjitura națională a Australiei de ziua națională a țării

27 Ian 2020   •   12:30
O femeie a murit după ce s-a înecat cu prăjitura națională a Australiei de ziua națională a țării
Sursa foto: flickr.com

O femeie a murit după ce s-a înecat cu lamington, prăjitura națională a Australiei, în timpul unui concurs de mâncat desfășurat pentru a sărbători ziua națională a țării, scrie CNN.  

Femeia, în vârstă de 60 de ani participa la un concurs de mâncat lamington și plăcintă, în orașul Hervey Bay, Queensland. Evenimentul s-a desfășurat la Beach House Hotel, duminică, pentru a marca Ziua Australiei, sărbătorită în mod normal cu parade, focuri de artificii și festivaluri culinare peste tot în țară.

În filmările făcute de martori, barul hotelului este plin de oameni care aplaudă participanții așezați în fața unei mese lungi pe care se află multe platouri cu mâncare și pahare cu apă. Femeia în vârstă de 60 de ani mânca un lamington în momentul în care s-a înecat. Agentul de pază al barului i-a acordat femeii primul ajutor până la sosirea paramedicilor care au dus-o la Spitalul Hevery Bay, unde a fost declarat decesul.

×
Subiecte în articol: ziua nationala a australiei lamington