x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Profesor OBEZ batjocorit de elevi. Transformarea SPECTACULOASĂ i-a lăsat pe copii cu gura căscată

Profesor OBEZ batjocorit de elevi. Transformarea SPECTACULOASĂ i-a lăsat pe copii cu gura căscată

27 Feb 2013   •   09:19
Profesor OBEZ batjocorit de elevi. Transformarea SPECTACULOASĂ i-a lăsat pe copii cu gura căscată

La o greutate de 165 de kilograme, profesorul de informatică James Bentley nu dădea un foarte bun exemplu elevilor săi. Iar acestora nu le era frică să-i spună asta. Ba mai mult, l-au poreclt Tubby, după un personaj gras din desene animate, scrie Daily Mail.

Asta l-a ambiţionat pe James, care avea doar 23 de ani.  În plus, tânărul avea nevoie de zece minute ca să se încalţe. Aşa că James a luat decizia să mai dea jos din greutate. În doi ani de zile, pofesorul a slăbit circa 70 de kilograme. 

”Eu mă simţeam bine în pielea mea, până ce au început comentariile elevilor care mă strigau ”Tubby”. Punctul culminant a fost atunci când am făcut poze de Ziua Sportului. Corpul meu ocupa întreaga fotografie şi mi-a fost foarte ruşine. Atunci am ştiut că trebuie să fac ceva cu înfăţişarea mea”, a declarat James.

Dupa ce şi-a atins obiectivul, profesorul de informatică s-a confruntat cu o problemă costisitoare: a fost nevoit să cheltuiască sute de lire sterline pe haine.

Înainte să ţină regim, Bentley consuma toata ziua sucuri carbogazoase, iar seara, când ajungea acasa, comanda mâncare chinezească, indiană sau pizza.

 

×