x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Regina Elisabeta a Marii Britanii și-a anulat vizita în Irlanda de Nord

Regina Elisabeta a Marii Britanii și-a anulat vizita în Irlanda de Nord

20 Oct 2021   •   18:30
Regina Elisabeta a Marii Britanii și-a anulat vizita în Irlanda de Nord
Sursa foto: Hepta

Regina Elisabeta a Marii Britanii a decis, miercuri, să se odihnească în următoarele zile, la sfatul medicilor, și a anulat o vizită planificată în Irlanda de Nord, a anunțat Palatul Buckingham.

Palatul nu a precizat motivul pentru care reginei i s-a recomandat să se odihnească, afirmând că monarhul britanic în vârstă de 95 de ani are „moralul ridicat” și așteaptă cu nerăbdare să viziteze Irlanda de Nord în viitor.

„Regina a acceptat cu părere de rău sfatul medical de a se odihni în următoarele câteva zile", arată Palatul Buckingham, conform Reuters: „Majestatea Sa are o stare de spirit bună și este dezamăgită că nu va mai putea vizita Irlanda de Nord, unde trebuia să întreprindă o serie de angajamente astăzi și mâine".

O sursă a declarat că decizia reginei nu are legătură cu COVID-19. Ea se odihnește la Castelul Windsor, cel mai vechi castel locuit din lume.

Regina a trimis „cele mai calde urări de bine poporului din Irlanda de Nord și că așteaptă cu nerăbdare să o viziteze în viitor".

Săptămâna aceasta, Regina Elisabeta a Marii Britanii a respins premiul „The Oldie of the Year" din partea unei reviste, spunând că se simte tânără în suflet.

Regina a domnit timp de aproape șapte decenii. Avea 25 de ani când a devenit regina Elisabeta a II-a, la 6 februarie 1952, la moartea tatălui său.

Mediafax

×
Subiecte în articol: elisabeta a II a