x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Romăni la muncă - Inşelat de spanioli, şi-a dat foc

Romăni la muncă - Inşelat de spanioli, şi-a dat foc

de Carmen Plesa    |    05 Sep 2007   •   00:00
Romăni la muncă - Inşelat de spanioli, şi-a dat foc

Un imigrant romăn şi-a dat foc in faţa sediului Guvernului regional din Castellon, din cauză că, de cănd ajunsese in Spania, nu-şi găsea un loc de muncă.



Un imigrant romăn şi-a dat foc in faţa sediului Guvernului regional din Castellon, din cauză că, de cănd ajunsese in Spania, nu-şi găsea un loc de muncă, informează Mediafax citănd El Periodico.

Potrivit martorilor, bărbatul, cu vărsta cuprinsă intre 40 şi 50 de ani, s-a stropit cu benzină dintr-o sticlă şi şi-a dat foc cu bricheta. Doi agenţi ai gărzii civile au incercat să ii scoată hainele, reuşind să stingă focul. Victima a fost transportată cu o ambulanţă la spital.

Soţia victimei a explicat că bărbatul, fiica şi nepotul său veniseră in Spania cu intenţia de a munci, insă au fost inşelaţi atăt in acest domeniu, căt şi in legătură cu casa in care urmau să locuiască. Potrivit soţiei sale, bărbatul şi-ar fi dat foc din disperare.

Fiica victimei, Isabella, a confirmat că tatăl său este "disperat" din cauza situaţiei cu care se confruntă in Spania. Ea a precizat că familia intenţionează să se intoarcă in Romănia, insă are nevoie in acest scop de circa 400 de euro pentru bilete.

×
Subiecte în articol: diaspora