x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Schimbări pe aplicația Telegram. Noi funcții pentru utilizatori

Schimbări pe aplicația Telegram. Noi funcții pentru utilizatori

de Redacția Jurnalul    |    16 Apr 2023   •   20:00
Schimbări pe aplicația Telegram. Noi funcții pentru utilizatori
Sursa foto: shutterstock

Aplicația Telegram introduce o nouă funcție pentru utilizatori.

Astfel că notificările vor putea fi personalizate și oprite. 

Spre deosebire de alte platforme de mesagerie, dintre care ce mai cunoscută este WhatsApp, Telegram va oferi utilizatorilor posibilitatea de a personaliza notificările, fie că este vorba de apeluri sau mesaje, prin intermediul unui sunet derivat dintr-un fișier multimedia de pe smartphone.

Cu alte cuvinte, va fi posibilă folosirea oricărui fișier audio de pe dispozitivul Android sau iPhone ca ton de apel Telegram.

O altă noutate vizează oprirea notificărilor, informeză Tecnoandroid în funcție de necesități. Astfel, opțiunile de 8 ore sau 2 zile nu vor mai fi obligatorii, așa cum se întâmpla până acum câteva săptămâni.

Noutățile Telegram vor fi disponibile din acest an atât pentru posesorii de smartphone-uri Android recente, cât și pentru posesorii de iPhone.

Telegram este o aplicație de mesagerie multiplatformă dezvoltată de Telegram Messenger LLP, înregistrată la Londra, și fondată de antreprenorul rus pavel Durov. Aceasta este  disponibilă pe sisteme de operare Android, iOS, Windows Phone dar și pentru PC, Windows, Mac iOS, Linux. Indiferent de tipul de dispozitiv, utilizatorii au posibilitatea să trimită mesaje text, fotografii și orice alt tip de fișiere (documente Word, fișiere ZIP, MP3) cu dimensiuni de până la 1,5 GB fiecare.
 

×
Subiecte în articol: telegram utilizatori functii noi