x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Spania: Un irlandez, împuşcat mortal în plină stradă în Mallorca

Spania: Un irlandez, împuşcat mortal în plină stradă în Mallorca

18 Aug 2016   •   12:24
Spania: Un irlandez, împuşcat mortal în plină stradă în Mallorca

Un irlandez a fost împuşcat în plină stradă, miercuri seara, în insula Mallorca, în arhipelagul spaniol Baleare, dar agresorul a reuşit să fugă de la locul crimei, potrivit Gărzii civile spaniole, citată joi de AFP.

"Ieri, la ora locală 21:00, o persoană a fost grav rănită în stradă, cu gloanţe trase din spate, care i-au cauzat moartea", a indicat agenţiei franceze de presă o purtătoare de cuvânt a Gărzii civile. Aceasta nu a putut să indice vârsta victimei, un bărbat de naţionalitate irlandeză.

Presa locală evoca joi ipoteza unei reglări de conturi cu ţintă greşită, deoarece trăgătorul l-ar fi confundat pe cetăţeanul irlandez cu altcineva.

Crima a avut loc la Costa de la Calma, pe teritoriul comunei Calvia, o vastă zonă de staţiuni balneare, la 20 km sud-est de Palma de Mallorca.

"Persoana care a tras a fugit", a mai adăugat purtătoarea de cuvânt a Gărzii civile, subliniind că ucigaşul "nu a tras în nimeni altcineva" decât în victimă.

Populară printre turişti, în special europeni, insula Mallorca şi cei un milion de locuitori ai săi intenţionau să găzduiască în acest an peste 10 milioane de persoane.

AGERPRES

×