x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un cuplu de canibali din Rusia cutremură întreaga lume. Au mâncat peste 30 de persoane

Un cuplu de canibali din Rusia cutremură întreaga lume. Au mâncat peste 30 de persoane

de Şerban Mihăilă    |    26 Sep 2017   •   19:30
Un cuplu de canibali din Rusia cutremură întreaga lume. Au mâncat peste 30 de persoane

În ultimii 20 de ani, un cuplu din Rusia a mâncat peste 30 de persoane, pe care le-a drogat și torturat înainte de a le ucide. Foarte probabil, studenții unei academii militare din Krasnodar au mâncat, la rândul lor, din aceleași cadavre. Victimele erau ademenite de pe site-urile matrimoniale.

 

„Viața bate filmul”, titrează tabloidul britanic „The Sun”, care preia din presa rusă cazul cutremurător al unei familii de canibali din orașul Krasnodar. Dmitri Bakșaev, în vârstă de 35 de ani, și soția acestuia, Natalia, de 42 de ani au recunoscut că, în ultimele două decenii, au ucis peste 30 de persoane, pe care anchetatorii presupun că le-au mâncat, după ce le-au drogat și le-au torturat, scrie ziarul britanic. Mai mult, polițiștii se tem că femeia, care lucra ca asistentă la o academie de aviație din oraș, i-a hrănit și pe studenți cu bucăți din cadavre. Investigatorii sunt de părere că bărbatul își ademenea victimele de pe site-urile matrimoniale, în urma unor conversații amoroase pe chat. Criminalii au fost descoperiți, după ce câțiva muncitori care reparau un drum în regiunea Krasnodar au găsit un telefon mobil cu fotografii în care Dmitri Bakșaev poza cu părți dezmembrate din trupurile victimelor. În bucătăria canibalilor, anchetatorii au descoperit borcane cu rămășițe umane și fragmente de piele ale victimelor. De asemenea, polițiștii au găsit fotografii macabre, cu numeroase cadavre dezmembrate. Între acestea, apare capul uneia dintre victime, servit la cina de Crăciun pe un platou cu mandarine. 

 

Mărturisiri care au șocat poliția

Pus în fața dovezilor, Dmitri Bakșaev a recunoscut că și-a început seria crimelor în 1999. „Am făcut o prostie”, a spus Bakșaev. La rândul ei, soția lui a identificat numeroase femei pe care cei doi le-au ucis, când anchetatorii i-au arătat fotografii cu persoane dispărute de-a lungul timpului în sudul Rusiei. „Uitându-se la fotografii, femeia a identificat peste 30 de victime pe care le-a omorât și le-a mâncat împreună cu soțul ei”, a mărturisit o sursă din poliția locală, citată de „The Sun”. „În casa lor au fost găsite o serie de telefoane mobile ale victimelor și, în același timp, cursuri video despre feluri de mâncare preparate din carne umană (…) Această femeie lucra ca asistentă la academia militară și se presupune că ar fi împărțit tinerilor piloți conserve din carne de om ”, a adăugat sursa citată. În timp ce anchetatorii  descoperă noi elemente ale acestui caz șocant, cuplul de canibali se află în arestul poliției din Krasnodar.

 

Natalia a fost consultată la un spital psihiatric și s-a constatat că este sănătoasă mintal”. sursă citată de „The Sun

 

Orfan din Siberia, Bakșaev a fost adoptat de un cuplu fără copii. Deși era minor, tatăl l-a alungat din acasă, după ce mama sa adoptivă a murit de cancer, atunci când Dmitri și-a incendiat camera și a fost reținut de autorități de cîteva ori pentru furt. La un moment dat, Natalia l-a luat în grija ei și, când tânărul a împlinit 18 ani, s-a căsătorit cu el. Bakșaev a fost descris de tatăl adoptiv drept un tânăr „fără căpătâi”, care nu asculta de nimeni și făcea o groază de datorii. Într-un târziu, s-a angajat în construcții.

×
Subiecte în articol: canibali