x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Filmare dramatică - Cum arată Puerto Rico la o săptămână după devastarea produsă de uraganul Maria

VIDEO - Filmare dramatică - Cum arată Puerto Rico la o săptămână după devastarea produsă de uraganul Maria

28 Sep 2017   •   18:34
VIDEO - Filmare dramatică - Cum arată Puerto Rico la o săptămână după devastarea produsă de uraganul Maria

Le Figaro dă publicității o filmare dramatică făcută cu drona deasupra Puerto Rico, la o săptămână după ce insula a fost devastată de uraganul  Maria.

Insula a devenit aproape de nelocuit după ce infrastructura îmbătrânita a fost distrusă aproape în totalitate de uragan.

Oamenii întâmpină mari dificultăți în alimentarea cu electricitate sau benzină.

Maria a fost cel mai devastator uragan din ultimii 90 de ani.

Rapperul american Jay-Z şi cântăreaţa Jennifer Lopez, născută din părinţi portoricani, vor fi capetele de afiş ale unui concert prevăzut să aibă loc la New York pe 17 octombrie în scopul strângerii de fonduri pentru victimele ultimelor uragane, relatează AFP. 

Daddy Yankee, interpretul portorican care colaborează la hitul mondial "Despacito", DJ Khaled, Cardi B, Joey Bada$$, Belly, Iggy Azalea şi Vic Mensa ar urma să urce şi ei pe scenă în cadrul acestui concert din Brooklyn, a precizat miercuri Tidal, aplicaţia de streaming muzical lansată de Jay-Z, scrie Agerpres.

Jennifer Lopez a făcut recent o donaţie de un milion de dolari către Puerto Rico, cu cu prilejul lansării unei campanii a statului New York pentru ajutorarea insulei devastate de uraganul Maria. 

Acest teritoriu american cu 3,4 milioane de locuitori nu dispune în prezent de electricitate, situaţie care ar putea dura mai multe luni, şi are o reţea de telecomunicaţii aproape în întregime distrusă. 

Uraganele Harvey, Irma şi Maria, de o intensitate rară, au provocat pagube considerabile la momentul trecerii lor prin SUA şi Caraibe.

 

 

 

×