x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Imagini cu capturarea celui de-al doilea suspect în cazul atentatelor de la Boston

VIDEO. Imagini cu capturarea celui de-al doilea suspect în cazul atentatelor de la Boston

21 Apr 2013   •   14:32
VIDEO. Imagini cu capturarea celui de-al doilea suspect în cazul atentatelor de la Boston

Poliţia din Massachusets a dat publicităţii un clip video care redă acţiunea de capturare a celui de-al doilea suspect în comiterea atentatelor cu bombă ce au avut loc la Boston.

Filmate dintr-un elicopter cu o cameră termică, imaginile îl arată pe  Djohar Ţarnaev adăpostindu-se pe fundul unei ambarcaţiuni.
Un robot al poliţiei, controlat prin telecomandă, se apropie de barcă şi ridică prelata sub care se refugiase atentatorul, apoi sunt aruncate o serie de grenade luminoase pentru anihilarea acestuia.

Informaţii neconfirmate de către autorităţi spun că Ţarnaev fusese împuşcat de două ori, într-o confruntare cu forţele de ordine ce a avut loc înainte capturării sale, şi că cecenul s-ar fi predat de bunăvoie, considerând că orice rezistenţă ar fi inutilă.
Rănit în zona gâtului, tânărul cecen în vârstă de 19 ani se află sub îngrijire medicală, starea sa fiind caracterizată de către medici drept stabilă. Anchetatorii nu au avut încă posibilitatea să-l interogheze, cecenul fiind intubat şi sub efectul sedativelor.

De asemenea, medicii au oferit informaţii despre starea fratelui său, Tamerlan, care a murit în cursul zilei de vineri, la scur timp după ce a fost internat în spital, afirmând despre acesta că "fiecare parte a corpului său prezenta leziuni, mai puţin mâinile şi picioarele sale".




×
Subiecte în articol: atentat boston