x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Negocierile cu SUA au fost "fructuoase" - Zelenki după întâlnirea cu Biden, la Kiev

Negocierile cu SUA au fost "fructuoase" - Zelenki după întâlnirea cu Biden, la Kiev

de Redacția Jurnalul    |    20 Feb 2023   •   13:01
Negocierile cu SUA au fost "fructuoase" - Zelenki după întâlnirea cu Biden, la Kiev
Sursa foto: Facebook Volodymir Zelenski

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus că spune că negocierile de luni cu președintele american Joe Biden, aflat într-o vizită supriză la Kiev, au fost „fructuoase” și „cruciale".

"Sperăm ca 2023 să devină un an al victoriei", adaugă el.

Zelensli a spus că va continua să facă tot posibilul pentru a se asigura că lumea democratică "câștigă în această luptă istorică".

Ucraina se confruntă cu o perioadă foarte dificilă, adaugă el, dar va face "realizări istorice" cu ajutorul SUA și al restului lumii.

"Negocierile de astăzi au fost foarte fructuoase, foarte importante și cruciale", a spus Zelenski, adăugând că rezultatele vor avea cu impact pe câmpul de luptă.

Armele cu rază lungă de acțiune au fost, de asemenea, un subiect de discuție, alături de alte tipuri de sprijin militar care nu au fost furnizate până în prezent, continuă el.

"Reconstituirea și recuperarea justiției este, de asemenea, importantă... iar agresorul trebuie să își asume responsabilitatea pentru agresiune și să ramburseze daunele", a spus Zelenski, înainte de a mulțumi SUA pentru sprijinul acordat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski Joe Biden