x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Incredibil! Bătrânică de 87 de ani, din Ialomița, dealer de droguri

Incredibil! Bătrânică de 87 de ani, din Ialomița, dealer de droguri

de Redacția Jurnalul    |    01 Mar 2024   •   19:25
Incredibil! Bătrânică de 87 de ani, din Ialomița, dealer de droguri

O femeie de 87 de ani a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, într-un dosar de trafic de droguri, a anunțat vineri IGPR.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii DIICOT Ialomița, au documentat activitatea infracțională a trei persoane, cercetate pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și mare risc.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2023, trei persoane, membre ale aceleiași familii, dintre care una aflată în executarea unei pedepse privative de libertate, ar fi constituit un grup infracțional organizat având ca scop traficul de droguri și ar fi efectuat, în perioada iunie 2023 – februarie 2024, activități de coordonare, colaborare și sprijinire în cadrul grupului, precum și activitățile de deținere, transport și vânzare de canabis și cocaină, în județul Ialomița.

Conform polițiștilor, la indicațiile și sub coordonarea celorlalți doi membri ai grupului, o femeie ar fi comercializat cantități de canabis și cocaină, cu 1.700 de lei, la fiecare tranzacție.

În urma unei percheziții domiciliare făcute joi, în comuna Misleanu, au fost descoperite și ridicate 22 de pungi din plastic transparent conținând aproximativ 2,4 kilograme de canabis, 44.950 de lei, înscrisuri cu valoare probatorie, precum și alte mijloace de probă.

Cu privire la femeia cercetată, procurorii DIICOT Ialomița au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, având în vedere vârsta înaintată a acesteia (87 de ani) și starea de sănătate specifică vârstei.

 

×
Subiecte în articol: batrana droguri dealer