x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Clujean care urma să vândă cocaină și droguri 2MMC la UNTOLD, arestat preventiv

Clujean care urma să vândă cocaină și droguri 2MMC la UNTOLD, arestat preventiv

de Redacția Jurnalul    |    12 Aug 2024   •   19:30
Clujean care urma să vândă cocaină și droguri 2MMC la UNTOLD, arestat preventiv

Un clujean care avea în mașină 70 de grame de substanță psihoactivă 2MMC și cocaină, pe care urma să le vândă la UNTOLD a fost prins de polițiști și de procurorii DIICOT. În urma percheziției domiciliare, la locuința bărbatului s-au găsit și alte probe.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Cluj au dispus duminică reținerea unui bărbat, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv și deținere de droguri de mare risc, fără drept, în vederea consumului propriu.

Măsura a fost luată după ce acesta a fost prins în flagrant, în Cluj Napoca, în timp ce deținea în mașină peste 70 grame substanță psihoactivă 2MMC, destinată comercializării.

De asemenea, asupra lui au fost găsite o cantitate de cocaină, un grinder, un cântar electronic și mai multe plicuri ziplock.

Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința acestuia, fiind identificate și ridicate mai multe plicuri conținând cantități de substanță cristalină, obiecte purtând urme de substanță, sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă.

Există suspiciunea că bărbatul urma să le comercializeze la festivalul de muzică ce se desfășura în municipiul Cluj Napoca.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: cocaina Untold diicot politisti arestat