x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Liviu Dragnea rămâne în înschisoare. Decizia privind eliberarea, amânată

Liviu Dragnea rămâne în înschisoare. Decizia privind eliberarea, amânată

26 Mai 2021   •   10:19
Liviu Dragnea rămâne în înschisoare. Decizia privind eliberarea, amânată
Sursa foto: DIANA OROS

Magistrații Tribunalului București au amânat decizia privind eliberarea condiționată a fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Pronunțarea se va face joi.

Tribunalul București a amânat pentru joi decizia privind eliberarea condiționată a lui Liviu Dragnea. Tribunalul judecă o contestație la hotărârea Judecătoriei Sectorului 5, care a respins, la finalul lunii aprilie, cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD, ca fiind neîntemeiată.

Liviu Dragnea avea de partea sa, la data judecării pe fond, la Judecătoria Sectorului 5, avizul favorabil privind reabilitarea, acordat de Penitenciarul Rahova, unde ispășește pedeapsa, precum și decizia definitivă a magistraților, care i-au dat dreptate fostului președinte al PSD în dosarul în care a cerut recunoașterea a 49 de zile de muncă în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, cât timp dreptul la muncă i-ar fi fost încălcat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea