x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie SNAP are un nou director de comunicare şi purtător de cuvânt

SNAP are un nou director de comunicare şi purtător de cuvânt

26 Aug 2018   •   17:58
SNAP are un nou director de comunicare şi purtător de cuvânt

Comisar-şef de poliţie Christian Ciocan, fostul purtător de cuvânt al Poliţiei Române, a fost desemnat vineri director de comunicare şi purtător de cuvânt al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP), unul dintre cele mai reprezentative sindicate ale poliţiştilor, informează un comunicat de presă. 

 

Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, condus de preşedintele Iulian Surugiu, precizează că Christian Ciocan va prezenta punctul de vedere oficial al sindicatului în relaţia cu mass-media internă şi internaţională, cu organismele guvernamentale şi non-guvernamentale, cu societatea civilă, cu partenerii interni şi externi ai S.N.A.P.. De asemenea, domnul comisar-şef de poliţie Christian Ciocan va gestiona şi comunicarea internă în cadrul sindicatului. 

Noul director de comunicare al SNAP are o experienţă de aproape 28 de ani în Poliţia Română şi în această perioadă nu a fost niciodată sancţionat. Activitatea pe care o va desfăşura în calitate de purtător de cuvânt al S.N.A.P. nu este remunerată în niciun fel fiind 'pro bono publico', aceasta circumscriindu-se respectării drepturilor fundamentale ale omului, garantării adevărului şi binelui general. AGERPRES

×