x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie ȘOCANT! Ce au descoperit anchetatorii în frigiderul din cabinetul medicului Gheorghe Burnei

ȘOCANT! Ce au descoperit anchetatorii în frigiderul din cabinetul medicului Gheorghe Burnei

de Antena 3    |    10 Dec 2016   •   19:56
ȘOCANT! Ce au descoperit anchetatorii în frigiderul din cabinetul medicului Gheorghe Burnei

Informații noi și șocante ies la iveală în ancheta care îl vizează pe profesorul doctor Gheorghe Burnei de la Spitalul pentru copii Marie Curie din Capitală.

Anchetatorii au descoperit în frigiderul din cabinetul doctorului mai multe oase și ligamente, dar și țesut uman, care au fost depozitate în condiții improprii în frigiderul de uz casnic.

Citește și Gheorghe Burnei, acuzat că a schilodit pe viaţă după un experiment neomologat! Cum se apără medicul

Medicul ortoped Gheorghe Burnei, acuzat că ar fi făcut experimente pe copii, a fost ridicat de poliţişti. Procurorii Parchetul Tribunalului Bucureşti s-au autosesizat în urma apariţiei unor informaţii şocante.

Scandalul a apărut în urma unui articol, în care doctorul este acuzat de părinţii unei fete de 19 ani că ar fi experimentat cu un implant neomologat pe fiica lor, atunci când era doar o fetiță.

Citește și Cazul Burnei - Ministrul Sănătății continuă atacurile la profesorii universitari din medicină

 

De atunci fata a făcut deja 11 operații și tot nu se mai poate deplasa. Totodată, cel supranumit "Îngerul copiilor" este acuzat şi că ar fi luat şpagă.

Rămâne de văzut ce decizie vor lua procurorii Parchetul Tribunalului Bucureşti, după această audiere, dacă se va emite o ordonanţă de reţinere, iar apoi o propunere de arestare cu care aceştia se vor prezenta în instanţă.

VIDEO, pe antena3.ro

×