x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie CAB a decis ca Sorina Pintea să fie eliberată. Fostul ministru va fi cercetat sub control judiciar

CAB a decis ca Sorina Pintea să fie eliberată. Fostul ministru va fi cercetat sub control judiciar

06 Mar 2020   •   15:02
CAB a decis ca Sorina Pintea să fie eliberată. Fostul ministru va fi cercetat sub control judiciar
Sursa foto: Captura Antena 3

Curtea de Apel București a luat o decizie după contestația depusă de Sorina Pintea la măsura arestului preventiv. 

CAB a decis ca Sorina Pintea să fie eliberată. Fostul ministru va fi cercetat sub control judiciar, conform Antena 3.

 

Stire initiala Sorina Pintea a ajuns, vineri dimineața, la Curtea de Apel Bucureşti, unde magistraţii vor analiza contestaţia depusă de avocații fostului ministru al Sănătății la arestul la domiciliu. Sorina Pintea a fost dusă cu o maşină a Arestului central, fără a mai fi încătuşată.

Sorina Pintea a ajuns la Curtea de Apel Bucureşti, acolo unde judecătorii vor analiza contestaţia depusă de avocaţii fostului ministru la măsura arestului preventiv.

Pintea a fost dusă cu o maşină a Arestului central al Poliţiei Capitalei şi nu a mai fost încătuşată de poliţişti.

Avocații Sorinei Pintea au depus, marți, o sesizare către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 din București, reclamând faptul că fostului ministru i-au fost încălcate mai multe drepturi, că a fost expusă în situația în care se află, adusă în cătușe la medic și împinsă de un agent din escortă.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Sorina Pintea