x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Brașov. Copil de 2 ani, inconștient, după ce a căzut o poartă peste el. A fost solicitat elicopterul SMURD

Accident în Brașov. Copil de 2 ani, inconștient, după ce a căzut o poartă peste el. A fost solicitat elicopterul SMURD

de Redacția Jurnalul    |    16 Mai 2023   •   14:15
Accident în Brașov. Copil de 2 ani, inconștient, după ce a căzut o poartă peste el. A fost solicitat elicopterul SMURD
Sursa foto: Captura video

Un copil de 2 ani a fost găsit inconștient, în comuna Apața, județul Brașov, după ce a căzut o poartă peste el.

UPDATE: Copilul, care se afla inițial cu mama sa, a rămas pentru câteva momente nesupravegheat, context în care, în împrejurări ce urmează a fi cercetate de către polițiști, s-ar fi accidentat la o poartă din lemn, informează Poliția Brașov.

„Băiețelul, care a fost identificat conștient și fără leziuni corporale vizibile, a fost transportat inițial la unitatea medicală din localitate, iar de acolo a fost preluat de un alt echipaj medical pentru investigații suplimentare. Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, activități aflate sub coordonarea procurorului de caz, care va dispune soluție legală la finalizarea acestora”, adaugă polițiștii.

Stire initiala „Copil de 2 ani, inconștient în urma căderii unei porți peste el, în comuna Apața. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD și elicopterul SMURD”, este anunțul celor de la ISU Brașov.

Copilașul a fost transportat cu elicopterul la Brașov, preluat de echipajul SMURD în vederea transportului la Spitalul de copii Brașov.

(sursa: Mediafax)

 

 

 

×