x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Bistrița: Trei tineri s-au izbit de două capuri de pod

Accident grav în Bistrița: Trei tineri s-au izbit de două capuri de pod

21 Noi 2016   •   09:20
Accident grav în Bistrița: Trei tineri s-au izbit de două capuri de pod

Trei tineri s-au izbit de două capuri de pod și au dărâmat un stâlp din beton. Cascadoria inspirată parcă din filme a avut loc pe un drum din județul Bistrița-Năsăud. Victimele accidentului au fost transportate la spital și au scăpat doar cu câteva răni care nu le pun viața în pericol.

Incidentul terifiant a avut loc, după miezul nopții, pe drumul național 17, la ieșire din localitatea Șieu Măgheruș, județul Bistrița-Năsăud, scrie Bistriteanul.ro. Mașina, în care se aflau cei trei tineri, circula de la Cluj spre Bistrița. La un moment dat, șoferul timișorean ar fi fost orbit de farurile unui alt autoturism care s-a angajat într-o depășire riscantă și a tras dreapta de volan.

Șoferul, care a provocat cascadoria, fără voia sa, ar fi circulat cu viteză. Impactul a fost unul deosebit de puternic, iar mai multe bucăți din autoturism au fost împrăștiate pe drum.

În autoturism se aflau trei tineri de Timișoara, doi băieți de 22 și 24 de ani și o adolescentă de 18 ani. Doar șansa a făcut ca ei să nu moară pe loc. La fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobile, un echipaj de descarcerare al ISU și o ambulanță.

„Cele trei victime au fost găsite cu traumatisme cranio-cerebrale și traumatisme de membre superioare și inferioare. Toate trei și-au pierdut conștiența. Victimele au fost transportate la CT, urmând ca mai apoi să fie transferate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro medicul de pe SMURD Gheorghe Muthi. 

Accident rutier DN17 in Sieu Magherus

×
Subiecte în articol: accident