x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Cluj. Un bărbat a fost strivit de un TIR

Accident grav în Cluj. Un bărbat a fost strivit de un TIR

23 Aug 2019   •   16:28
Accident grav în Cluj. Un bărbat a fost strivit de un TIR
Sursa foto: Sursă: Observator.tv

Accident grav de circulație în localitatea Bucea, din județul Cluj. Un bărbat a murit, iar soția lui este în stare gravă, după ce s-au izbit cu mașina de un TIR ce circula regulamentar, scrie Observator.tv.

Potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN1, în jurul orei 08:40, între orașele Oradea și Cluj-Napoca, la kilometrul 588+900 de metri. 

Din primele informații se pare că șoferul autoturismului, un bărbat de 53 de ani din localitatea Horodnic de Sus, județul Suceava, a pătruns pe contrasens, cel mai probabil adormind la volan, moment în care a intrat în coliziune cu un TIR, condus regulamentar de către un bărbat de 38 de ani.

Potrivit stiridecluj.ro, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, precum și unul SAJ au intervenit pentru a acorda primul ajutor celor două persoane încarcerate în autoturism.

După 30 de minute, echipajele au reușit exragerea victimelor, în stare de conștiență. Șoferul din județul Suceava suferise traumatisme severe multiple, dar era conștient atunci când a fost scos din fiarele contorsionate, deși slăbit și confuz.

Acesta a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD aflat la locul accidentului și transportat pentru transferul cu un echipaj de terapie intensivă mobilă, cu medic. 

Din păcate, starea bărbatului s-a agravat pe traseu și a intrat în stop cardio-respirator, înainte de întâlnirea ce a avut loc la ieșirea din orașul Huedin. 

În ciuda manevrelor de resuscitare, ce au durat mai bine de o oră, trupul bărbatului a cedat.

Femeia descarcerată din autoturism a fost transferată la UPU Cluj.

×
Subiecte în articol: accident cluj