x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Olt: Trei persoane au fost rănite. Una este în comă

Accident GRAV în Olt: Trei persoane au fost rănite. Una este în comă

15 Oct 2016   •   20:41
Accident GRAV în Olt: Trei persoane au fost rănite. Una este în comă
Sursa foto: Victor Stroe

Trei pietoni, o fată de 19 ani şi doi băieţi minori, au fost răniţi într-un accident rutier produs sâmbătă după-amiaza, în comuna Bobiceşti, starea tinerei fiind gravă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Dan Nedeloiu.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Marian Furtună, a precizat că tânăra rănită este inconştientă şi va fi transferată de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a fost adusă iniţial, la Spitalul de Urgenţă Craiova.

Tot la Craiova va fi transportat cu ambulanţa, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, şi unul dintre băieţi, în vârstă de 15 ani, conştient, cu traumatisme toracice.

Cel de-al treilea rănit este un băiat de 11 ani care a fost dus deja la Craiova, cu traumatisme în zona picioarelor.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt a precizat că cei trei pietoni au fost loviţi de un autoturism care a încercat să evite o căruţă.

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean care traversează comuna Bobiceşti şi în ajutorul victimelor au intervenit echipaje SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident