x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe autostrada A1 Arad - Nădlac; o victimă este în stare gravă

Accident grav pe autostrada A1 Arad - Nădlac; o victimă este în stare gravă

11 Apr 2017   •   14:17
Accident grav pe autostrada A1 Arad - Nădlac; o victimă este în stare gravă

Un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme s-a produs, marţi, la kilometrul 551 pe autostrada A1 Arad - Nădlac, la circa patru kilometri de Pecica, evenimentul soldându-se cu patru victime, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), George Pleşca. 

"Carambolul s-a produs la patru kilometri de Pecica, spre Arad. La locul accidentului au fost trimise un echipaj de descarcerare, un echipaj de stingere cu spumă, echipajul SMURD de la Nădlac, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă din substaţia Pecica şi un alt echipaj C2 de la Arad. De asemenea, a fost solicitat şi elicopterul SMURD, de la Arad", a declarat pentru Agerpres, George Pleşca. 

În urma carambolului au rezultat patru victime, una dintre ele aflându-se în stare gravă, fiind necesar să fie transportată cu elicopterul SMURD la Timişoara. "În urma accidentului au rezultat patru victime. Una dintre acestea este în stare gravă, comatoasă, motiv pentru care a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara. Celelalte trei victime, care erau rănite mai uşor au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad", a afirmat managerul general al SAJ Arad, Raveca Mărioara Nicoară. 

În aceeaşi zonă a autostrăzii A1, cu o oră înainte de a se produce evenimentul a fost consemnat un alt accident, un autotren ieşind de pe carosabil. 

"Accidentul s-a produs la kilometrul 51, pe tronsonul Arad - Pecica al autostrăzii A1. Un autotren a trecut de pe banda 2 pe banda 1, moment în care a intrat în balans şi s-a răsturnat pe o parte, în afara părţii carosabile. Traficul nu a fost blocat în urma acestui incident rutier", a adăugat George Pleşca. 

×
Subiecte în articol: accident a1 arad nadlac