x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe DN 22 A, în județul Tulcea. O șoferiță a murit după ce s-a răsturnat cu autoturismul

Accident grav pe DN 22 A, în județul Tulcea. O șoferiță a murit după ce s-a răsturnat cu autoturismul

14 Oct 2022   •   15:11
Accident grav pe DN 22 A, în județul Tulcea. O șoferiță a murit după ce s-a răsturnat cu autoturismul
Sursa foto: ISU Tulcea

O șoferiță de 53 de ani a murit într-un accident rutier pe DN 22 A la ieșire din Topolog către Hârșova, a anunțat ISU Tulcea.

Mașina înmatriculată în Ucraina a părăsit brusc partea carosabilă și s-a răsturnat, conform celor declarate de martori. Se presupune că femeia care era la volan a adormit, iar acest lucru a dus la tragedie. 

A intervenit un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

„În cursul zilei de 14 octombrie 2022, poliţiştii tulceni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 A.

Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, a reieşit faptul că, o femeie, în vârstă de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia localităţii Topolog către localitatea Hârşova, judeţul Tulcea, ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală a unui pasager din auto, preluat de echipajul medical SAJ pentru îngrijiri medicale” au precizat reprezentanții IPJ Tulcea. 

Poliţiştii tulceni au întocmit dosar penal, în continuare efectuând cercetări in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: isu tulcea accident