x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV pe DN 7. Fost ministru, rănit. Traficul rutier a fost reluat

Accident GRAV pe DN 7. Fost ministru, rănit. Traficul rutier a fost reluat

26 Dec 2019   •   13:24
Accident GRAV pe DN 7. Fost ministru, rănit. Traficul rutier a fost reluat
Sursa foto: ISU Arges

UPDATE Circulaţia rutieră a fost reluată pe un fir, alternativ, joi, pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti din judeţul Argeş, unde, anterior, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme, pe fondul pătrunderii pe sensul opus.

În urma impactului, o persoană a murit şi o alta a fost rănită şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale, ambele din autoturismul ce a pătruns pe sensul opus.

UPDATE IPJ Argeş a precizat că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe direcţia Piteşti - Râmnicu Vâlcea, şi un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din Bucureşti.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani şi rănirea gravă a pasagerei dreapta faţă din acelaşi autoturism.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, conform IPJ Argeş.

"Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, urmând ca mecanismul şi cauzele producerii lui să fie stabilite în urma expertizelor. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 şi 196 din Codul Penal", arată IPJ Argeş.

UPDATE: Șoferul mașinii care a intrat pe contrasens a decedat.

 

Daniel Chițoiu, fost ministru al Economiei și actual secretar general ALDE, a fost implicat într-un accident pe DN7 între Pitești și Râmnicu Vâlcea pe raza localității Zamfirești, potrivit Antena 3

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, toate din autoturismul ce a pătruns pe sensul opus. Din primele informații printre cei răniți se află și Daniel Chițoiu, fost ministru, care ar fi rănit ușor.

Traficul rutier este întrerupt pentru a permite intervenţia echipajelor medicale şi de pompieri.
 

×