x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident la vânătoare, un bărbat a fost împușcat accidental în județul Arad

Accident la vânătoare, un bărbat a fost împușcat accidental în județul Arad

21 Mai 2017   •   15:05
Accident la vânătoare, un bărbat a fost împușcat accidental în județul Arad
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Un bărbat de 29 de ani din comuna Chisindia, judeţul Arad, a fost împuşcat accidental la o partidă de vânătoare organizată legal, duminică dimineaţă, informează inspector principal Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. 

Potrivit sursei citate, partida de vânătoare la care au participat cinci persoane a avut loc pe un deal împădurit din apropierea comunei Chisindia, zona făcând parte dintr-un fond de vânătoare privat. 

'Vânătorul în vârstă de 29 de ani a fost împuşcat în mod accidental în zona abdomenului, cu o armă cu glonţ. Cel care a tras a fost un bărbat în vârstă de 49 de ani, unchi al victimei', a declarat duminică, pentru AGERPRES, inspector principal Lorena Radu. 

Potrivit unuia dintre participanţii la partida partida de vânătoare, întrucât locul unde s-a produs accidentul de vânătoare nu era accesibil ambulanţei, bărbatul rănit a fost coborât pe braţe de către colegii de vânătoare, câţiva kilometri, până în locul de unde victima a putut fi preluată de ambulanţă. Bărbatul era conştient, dar avea o hemoragie abdominală puternică. 

Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Orăşenesc din Ineu, ulterior fiind transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara, pentru o intervenţie chirurgicală. 

'O echipă de poliţişti din cadrul IPJ Arad s-a deplasat la faţa locului demarând imediat cercetările în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs accidentul şi respectiv a stabilirii vinovăţiilor. Pe numele bărbatului de 49 de ani care şi-a împuşcat în mod accidental nepotul a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă', a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. AGERPRES

×