x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mai puțin obișnuit la Arad. Un şofer a dat cu spatele și a intrat cu maşina în magazinul unei benzinării

Accident mai puțin obișnuit la Arad. Un şofer a dat cu spatele și a intrat cu maşina în magazinul unei benzinării

de Vali Deaconescu    |    26 Ian 2023   •   15:42
Accident mai puțin obișnuit la Arad. Un şofer a dat cu spatele și a intrat cu maşina în magazinul unei benzinării

Un şofer a dat cu spatele și a intrat cu maşina în magazinul unei benzinării din municipiul Arad, joi, peretele din sticlă fiind distrus complet, fără a fi rănită vreo persoană.

„Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit astăzi, 26.01.2023, în jurul orei 11:30, cu o autospecială cu modul pentru descarcerare, în vederea asigurării măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, în cazul producerii unui eveniment rutier (autoturism intrat în magazinul unei stații de alimentare cu carburanți), în municipiul Arad, Calea Zimandului. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime,” a anunțat ISU Arad.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, şoferul are 53 de ani şi este din judeţul Vâlcea.

„În ziua de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 11:30, într-o stație PECO de pe raza municipiului, a avut loc un eveniment rutier fără victime.

Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 53 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi, a intrat în coliziune cu geamul magazinului stației PECO.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că bărbatul nu era sub influența alcoolului.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 725 de lei și 3 puncte penalizare, conform articolului 54 alin. 1 din O.U.G 195/2002,” potrivit IPJ Arad.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un șofer a intrat cu Mercedesul într-o benzinărie din Arad

 

×
Subiecte în articol: accident ISU ARAD